Wednesday, June 19, 2013



Jeruk Madu Pak Ali. 

Jeruk ini menang sudah terkenal bukan sahaja namanya tetapi juga kualiti produknya. bagaimana kita dapat membezakan Jeruk Madu Pak Ali dengan jeruk buah yang lain???
Daripada pengalaman saya.. jika kita ambil. kita tidak terasa batuk. betul tak?
Tuan empunya Jeruk Madu ini memberi informasi ini untuk dikongsi bersama..

Pembuatan Jeruk madu Pak Ali
i. Menggunakan gula pasir (tiada ibu gula)
ii. Tambahan madu lebah asli
iii. Menggunakan cuka epal (baik untuk kesihatan dan kecantikan)                 
iv. Tidak banyak bahan pengawet (10 liter air hanya 30 gram sodium bonzaid yang
 boleh dicampurkan)
v. Sesiapa yang makan Jeruk Madu Pak Ali tidak akan batuk dan tidak sakit tekak
vi. Diusaha dan diproses menggunakan buah-buah kampung  pendapatan.
vii. Mendapat sijil pengesahan HALAL JAKIM (JAKIM/ (S)/ 
 (22.00)/492/2/1039-12/2010)

Jeruk ini sebenarnya membuka peluang perniagaan yang baik kepada anda.
        Mengamalkan konsep jualan terus kepada pelanggan, CUBA DULU 
BARU BELI!
-        Pengedar/peniaga/peruncit amat dialu-alukan, modal dalam lingkungan
 RM500 (40kg jeruk), 
keuntungan di antara 40-50%
-        Terdapat lebih 30 produk (jeruk) basah dan kering
-        Pengedar/peniaga diberi kebebasan untuk menentukan kaedah/cara jualan, 
dan sekiranya ia melibatkan sewa tapak di sesebuah premis perniagaan maka
sewa tersebut adalah dibawah
tanggungjawab pengedar/peniaga itu sendiri.
-        Potensi pasaran yang besar di Lembah Klang, Selatan dan Pantai Timur,
produk suci, 
bersih dan halal


P/s: Bagi yang ingin membeli secara pukal, boleh menghubungi saya untuk
mendapatkan
harga istimewa.
- Zahari 0192857371

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan pesanan anda di sini..