Jeruk Madu Pak Ali.
Jeruk ini menang sudah terkenal bukan sahaja namanya tetapi juga kualiti produknya. bagaimana kita dapat membezakan Jeruk Madu Pak Ali dengan jeruk buah yang lain???
Daripada pengalaman saya.. jika kita ambil. kita tidak terasa batuk. betul tak?
Tuan empunya Jeruk Madu ini memberi informasi ini untuk dikongsi bersama..
Pembuatan Jeruk madu Pak Ali
i. Menggunakan gula pasir (tiada ibu gula) | ||||||
ii. Tambahan madu lebah asli | ||||||
iii. Menggunakan cuka epal (baik untuk kesihatan dan kecantikan) | ||||||
iv. Tidak banyak bahan pengawet (10 liter air hanya 30 gram sodium
bonzaid yang boleh dicampurkan) |
||||||
v. Sesiapa yang makan Jeruk Madu Pak Ali tidak akan batuk dan tidak sakit tekak | ||||||
vi. Diusaha dan diproses menggunakan buah-buah kampung pendapatan. | ||||||
vii. Mendapat sijil pengesahan HALAL JAKIM (JAKIM/ (S)/ (22.00)/492/2/1039-12/2010) Jeruk ini sebenarnya membuka peluang perniagaan yang baik kepada anda.
|
No comments:
Post a Comment
Tinggalkan pesanan anda di sini..